I Hear Your Voice- Kore Draması İncelemesi


...


Size bir iftira atıldığını düşünün. Israrla ben yapmadım demenize rağmen yaptığınız iddia ediliyor. Öyle ki sizi yaptığınıza inandırmaya çalışıyorlar hatta. Bu durumu kabul ederseniz size ve çevrenize zarar verilmeyeceği söyleniyor.
Kafanız allak bullak bir şekilde eve dönerken bir cinayete şahit olup deklanşöre basıyorsunuz ve suçlu sizi fark ediyor, peşinize takılıyor ve çenenizi kapatmanızı aksi takdir de sizi öldüreceğini söylüyor. Ama siz ertesi gün mahkemeye gidip küçük bir çocuğu babasız bırakan bu suçlu aleyhine tanıklık ediyorsunuz. İşte o gün bir söz veriyor suçlu kendi kendine. Elbet bir gün hapisten çıkacak ve sizi bulup öldürecek... Bir söz daha veriliyor... işte o da sizin lehinize.



Bu durumların hepsini yaşıyor kızımız... Yaşanılanlardan etkilenmiş olsa gerek avukatlık mesleğini seçiyor. Tanıklığı ileri ki yıllarda başına büyük dertler açıyor. Hikayemiz de aslında böyle başlıyor.

Babası öldürülen küçük çelimsiz çocuğumuz büyüyor. Afilli bir delikanlı oluyor. Gördüğünüz üzere Lee Jong-suk. Takıntı oldu, oynadığı  dizileri takip ediyorum bu ara.



Ha birde dizimizde Secret Garden'da ki Oska'yı görmek beni nasıl memnun etti anlatamam. Çok tatlı, bir o kadar da zeki ve tecrübeli bir avukat olarak gözümüze çarpıyor.



Tavsiye eder miyim?
 18 bölümlük bu dizimiz sürükleyici ve etkileyiciydi. Akıl oyunları da çok iyi yansıtılmıştı. Savcı-Avukat çekişmeleri de izlenilesiydi doğrusu. Hukuk terimlerine boğmadan harika bir üslupla, özenle alt etmeye çalıştılar birbirlerini. İzleyin pişman olmazsınız, aksine memnun olacağınıza eminim.

İzlemek için buraya 

Enfes müziğini bırakıyorum 
Sevgilerimle



 


6 comments

  1. Ben ne yazık ki yarım bıraktım ya.
    Aslında güzel gidiyordu ama ne bileyim, sarmadı sonra.
    Vicdan yaptım şu an, izleye miydim? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir ara durağanlaştı ama çok güzeldi be. Bence devam etmeli :) Yine de sen bilirsin ^^

      Sil
  2. tanrım, nasıl bir kurgudur bu! insan hep diken üstünde olur.
    tabii başroldeki bayan karakterin cesur ve aldığı kararların keskinliği her açıdan aşikar.
    yoksa gidip mahkemede hakkında aleyhine tanıklık etmez, ve tüm bu yaşadıklarından sonra avukat olmazdı. izlenesi bir yapım. güçlü bayan karakterleri oldum olası severim. ve bloglar sayesinde resmen dizi arşivim büyüyecek gibi duruyor. :)
    teşekkürler kalem kuklası. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnişli çıkışlı bir kurguydu. Çok severek izledim. Beğeneceğinizden de eminim. Rica ederim River'cığım :)

      Sil
  3. Güzel bir diziye benziyor,izleme listeme aldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al canım, gerçekten hoş bir diziydi. İyi seyirler o zaman! ^^

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)