Merhaba Ben Mim!


kuklayazar.blogspot.com


Öncelikle merhaba arkadaşlar, uzun zamandır yoğunluktan boşladım ama yine yazılarımla karşınızdayım! Bu arada yakın(!) bir zamanda mimlenmiştim Kalem Fili tarafından. Ama yazmak bir türlü kısmet olmayınca kolları sıvamaya karar verdim.

Takip ettiğim bloggerlar hakkında ne düşündüğümü paylaşacağım sizlerle. Bahsettiğim arkadaşlarım, kendilerini mimlenmiş kabul edebilirler ancak zorundalık hissetmesinler :)


Not: Alfabetik sıraya göre dizilmiştir. 

Kalem Fili: Öncelikle beni mimleyen arkadaşım, Kalem Fili'ne selam olsun. Korecandır kendisi, K-pop sever. Bende onu severim. Kitaplar başta olmak üzere film yorumları da paylaşıyor.

Atlantisli'nin Mekanı: Anime ve Manga yazılarıyla öne çıkan arkadaşım. Hobilerimiz benzer olduğu için sık sık ziyaret edip anime ve manga yorumlarını severek okuyorum :)

Bi Poşet Kitapİlk tanıştığım arkadaşlarımdan biridir muhakkak. Bu aralar çok şanslı hep hediye kazanıyor. Blog temasını da değiştirdi. Son haline bayıldım aman nazar değmesin. Bu arada adı üstünde kitapları çok sever ve yorumlarını bizle paylaşmaktan geri durmaz.

Bize Her Yer OkulSevdiğim ve saygı duyduğum ablalarımdandır. Çocuklarıyla ilişkilerini, günlük hayatını, seyahatlerini, ev taşıma maceralarını tüm içtenliğiyle anlatıyor bizlere. 

Bonghwang DüşüBenim kafamda, blogundan keyif aldığım, yorumlarını dikkatle okuduğum arkadaşımdır. Anime, Kore Dizisi yorumlarını sürekli yazması dileğiyle ^^

Deep: Yazmasam olmaz. İnanılmaz biri.Tüm yeni bloggerların kurtarıcı meleği. Aynı zamanda blog aleminin en tanınanı, en sevilenidir kendisi. Unutmadan, kalemi sağlam bir yazardır.

Dreamland: Johnny Depp sever, Uzak Doğu sever. Ee animede sever. Tam benim kafamda biri olduğunu düşündüğüm biridir Dreamland. Ayrıca 22 Blogger 1 Hikaye
etkinliğiyle bizleri harika bir serüvene dahil etti. Sağolsun...



Gözde'nin Blog Günlüğü: Güzellikle ilgili tavsiyelerini bizlerle paylaşır. Ayrıca lezzetli tariflerde veriyor. Unutmadan inanılmaz yaratıcı. Aklınıza gelmeyecek fikirleri blogunda bulabilirsiniz.

Kağıt SalıncakFilm ve Kitaplarla ön plana çıkan, iyi yürekli arkadaşımdır. Ayrıca blog tasarımına göz atmanızı tavsiye ederim, inanılmaz iyi...

Kestane Fiyonk: Daha çok, içindekileri bizlerle paylaşır. Öyle ki bazen önemsemediğimiz şeyleri bize fark ettirmeyi başardığını düşünüyorum.
  
Kore Fenomeni: Buralarda yeniyken bana elini uzatan ilk bloggerlardan biriydi. Gerçekten çok samimi biri. Beğenilerine çok güvenirim. Kore dizileri yanında, yabancı filmlerle ilgili de objektif yorumlar yaparak bize yol gösterir. Aynı zamanda harika yemek tarifleri paylaşıyor.

Merve'nin Evinden: Makyaj hakkında bilinmeyenleri bizlerle paylaşmakla birlikte, sürekli lezzetli ve pratik tarifler veriyor. Kore Dizisi de izler daha ne olsun. Ama önceliğim lezzetli tarifleri :)

RiverAnime ve Manga seven bir arkadaşımdır. Bundan mıdır bilinmez, ayrı bir sevgi uyandırıyor bende. Blogunda gezinmekten mutluluk duyuyorum. Ayrıca Film, Kitap gibi bir çok konuda yazar çizer.

Talha .MTY.: Çok güzel yazdığına inandığım, mükemmel bir kalem. Ayrıca biz bloggerları bir araya toplamayı başaran, her zaman gülücükle kalmamızı öğütleyen iyi yürekli bloggerlardan biridir.

Benden bu kadar. Bir hatamız olduysa affola. Hadi bakalım mimlerinizi bekliyorum..

Sevgilerimle...





37 comments

  1. Merhaba ne kadar güzel bır Mım mıs. bana bıraz zaman ver mutlaka ben de yapmak ıstıyorum bu Mımı

    Bu arada güzel ıfadelerın ve benı de hatırldıgın ıcın cok teşekkür ederım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim. Dilediğiniz kadar zaman sizin olsun. Bir parça mutlu ettiysem ne mutlu bana. Sevgilerimle ^^

      Sil
  2. Bende varımmmm :) Çok teşekkür ederim sevgili Kalem Kuklası. Beni de bu güzel listene almana çok mutlu oldum ve de etkinliğimizi duyurmana :) Ana sayfaya da etkinliğimizin logosunu koydun mu her şey süper oldu demektir :) Bu arada sana da şimdiden kolay gelsin. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Dreamella, hikayenin ilk kısmını yayınlamışsın zaten. Hızlanmam lazım benim de bir an önce :)

      Sil
  3. Kalem Kuklası çok mersi ;)
    İyi ki tanışmışız, seviyorum ki seni!
    Lisetende tanışmadığım iki blog var, Kalem Fili ve Atlantislinin Mekanı, bir ziyaret edeyim!
    Kalemine sağlık, buna benzer bir post yazmıştım ama mimini de en kısa zamanda yaparım, seni mi kırcam ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunla yine beni çok mutlu ettin Feno. Heyecanla bekliyorum mimini :)

      Sil
  4. Kalem Kuklası beni çok mutlu ettin! :)) Blog tasarımım için Sinem ablaya teşekkür etmeliyim :D Çok sevgili Kalem Fili beni de mimlemişti, şimdi de sen mimledin :D Bana çok zor bir mim gibi geliyor nedense :D Erteliyorum sürekli aklımda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle giderse mimler dağ kadar olacak, bir an önce başlamalısın Kağıt Salıncak. Sen mutlu olduğun için bende mutlu oldum. Sevgilerle ^^

      Sil
  5. Yaa çok çok teşekkür ederim :') En kısa zamanda ben de yapacağım :')

    YanıtlaSil
  6. Düşüncelerinden bahsetmissin ne güzel mimmiş hem farklı bloglar tanıyoruz hemde biribirimizin hakkında neler düşündüğümüzü öğreniyoruz. Eline sağlık ^^ bloglar arasında daha iyi ilgili bir izlenim birakmak isterdim ama ne yazık ki bir bloga girip yorum yapmaya pek vaktim olmuyor. Ama sagolsun herkes bloguma yorum yapıyor :) mümkün olduğu kadar yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun, sende vakit buldukça yorum yazarsın. Sevgilerimle ^^

      Sil
  7. kalem kuklasıııııı ayy kendimi mutfakta öyle bir kaptırmışım ki bugün çok fazla kim ne yazdı göremedim :( sen bloguma yazı bırakmasan bak farkedemicektim!!

    görünce nasıl mutlu oldum sana gözlerimden kalpler gönderiyorum <3 iyi ki bloglarımız var, iyi ki tanıştık ne mutlu bana. Düşlerimin Prensi'ni senin sayende yeniden hatırladım sürekli bulmaya çalışırdım o diziyi, yerin bende ayrı ;)

    Not: ilk başta ki gif'in sevimliliği <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haha çok teşekkür ederimm. Daha yeni yazdım zaten Gözde'cim. Gülümsemene vesile olduysam ne mutlu bana. Kolay gelsin bu arada. Döktürüyorsun yani yine :)

      Sil
  8. pratik şeyleri severim :) çok güzel yazmışssın herkesi, çok incesin teşekkür ederim canım :) bir blogger olarak, seninle tanışmanın mutluluğu, yorumların paha biçilemez ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım, bende senin için aynı şeyleri düşünüyorum ^^

      Sil
  9. çok tatlı yazmışsın. çok tatlı mimlemişsin. herkese söledin bi bana sölemedin amaaa nasıl olsa görcektim de miiii. burda yazdığın arkadaşların çoğunu da biliyom seviyom. bak sen de aramızdaki en tatlılardansın inan ki amaaa. yapcam bu mimi he bana neeeee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay hadi yap Deep sende. Yok sana da haber verdiğimi sanıyordum. Ayıp etmişim o zaman bak bak :/ Çok teşekkür ederim, düşüncelerin için. Benim en değer verdiğim bloggerlardan biri olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Sevgilerimle Deep ^^

      Sil
    2. Deep! bizde sevioz seni he, gör tamam mı, karşılıklı :)

      Sil
    3. Herkes seni seviyor Deep! :)

      Sil
  10. hmm beni takip etmiyormuşsun küstüm:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ediyormuşum ama gözümden kaçmış. Ayıp ettim çok. Bir daha ki mimimde affettireceğim kendimi. Artık sıkı bir takipçin olacağım Siyah Kuğu :)

      Sil
  11. Hii ama sen çok tatlısın yaa :) şu sıralar o kadar sinir stres halindeyim ki yazdıklarını görmek çok iyi geldi :) buraları o kadar özledim kii 29 undan sonra dönüşüm muhteşem olucaak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah şu sınavlar yok mu, gel canım bomba gibi gel hem de. Bir damla da olsa mutluluk verdiysem ne mutlu bana ^^

      Sil
  12. hii mimlemişsin, yeni gördüm. şimdi. gördüm. koştum geldim.
    ama ben bu mimi senin son mimi olarak yazmıştım ki. :(
    fakat sene sonu diye yapsam da, ha bire güncelleyip durdum.
    zira hakkında yazmak istediğim bir yığın güzel bloggerla tartıştım.
    mimi yaparken henüz senin blogu tanımadığımdan listeme ilave edememiştim kukla.
    ama şimdi ilave etmenin mutluluğunu yaşıyorum. iyiki de keşfetmişim blogunu.
    vede mim ile güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim ki. :3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun, tanıştık oldu ^^Teşekkür ederim güzel yorumun için Rivcim

      Sil
  13. Oooo Korecan yapılmış mim mi görüyorum hayal mi? :P:D
    Ben de seni severiim kii! Bir sürü taze kan :D Hemen rahatsız etmeliyim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah kesinlikle. Sen mimlersin de ben yapmam mı. Çok teşekkür ederim Kalem Fili, bana bu fırsatı sunduğun için :)

      Sil
  14. Kendi dallarında güzel bloglar. Fakat ben yaş itibariyle onlara pek ayak uyduramıyorum. :) Yine de bazılarına yorum bıraktığım oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunuzda gezinme fırsatı buldum. Gerçekten önemli konulara yer vermişsiniz. Sizin gibi bir kalemle tanışmak beni ziyadesiyle memnun etti :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim.

      Sil
  15. baaak mimoşu yaptııım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende diyorum neden takipçilerim arttı :) hemen geliyorum Deep sunbaee :)

      Sil
  16. Merhabalar sizi deepin paylaşımında gördüm çok şeker bir blogunuz var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Sizin blogunuz da pek sevimli, takibe aldım :)

      Sil
  17. merhaba takibe geldim bana da beklerim

    YanıtlaSil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)