Bugün Günlerden Hüzün



Velev ki haddim değil ancak affınıza sığınmak yegane emelim. Üzgünken yazdığım için özür dilemekle başlamalı işe. Mutluluk çok bencil bir şey muhakkak. Kimseyle paylaşılmak istenmiyor. 

Ondan mıdır bilinmez en güzel cümlelerimi yüreğim kavrulurken yazıyorum. Rahatlıyor insan ki bence yazmak en güzel durak. 
Biz buna "kendini tamamen arındırmak ve soyutlamak isteği" diyelim.

Yine duygularımın hiçe sayıldığı bir gün. Gerçekten yabaniyim dediğim her an yakınlaşıyorum insanlara fark etmeden. Onlarında bereket versin beni paylamaktan başka meşgaleleri yok.

Üzülüyor muyum?
Evet, hem de çok. Ama mutlu olmaktan vazgeçmeyeceğimi bilmelerini isterim.

Her şeye rağmen bu sefer bencilce davranıp kendimi düşüneceğim.

Üzgünüm...



26 comments

  1. Bazen bencilce davranmak gerekir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle düşünüyorum ama faaliyete geçirmekte mühim :)
      İnşallah başkalarından çok kendimizi düşünürüz :)

      Sil
  2. Birisine üzülme demekten hoşlanmıyorum. Zira bu mümkün değil. Üzülüyorsa üzülüyordur. Bunu kimse anlayamaz. Bu süreç tamamlanacak bir şekilde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru söylüyorsunuz. Üzüle üzüle büyüyor ve olgunlaşıyoruz muhakkak :)

      Sil
  3. Bir gün mutlaka değerini bilen, seni şaşırtan biri de çıkacaktır Kalem Kuklası. Mutluluğu paylaşmanın yanında hüznü de paylaşmak için buradayız, hiç özür dileme :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Blana çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptin valla :)
      Hüznümü de paylaştığınız için çok ama çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Bencillik değil sanki bu. E Mutlu etmek Mutlu eder diyorum evet ama mutlu olmadan mutlu edemez insan. Yani önce mutlu olmak mühim. Sen önce kendin Mutlu ol kukla. Bak gör o zaman mutlu olacak herkes...
    Mutlucuklu Gülücüklü Kal...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Talha fazla söze gerek yok. Her zaman yanımda ve yakınımda olup bana destek verdiğin için çok mu çok teşekkür ederim sana.

      Gülücüklü kalmayı senden öğrendim :)
      Öyle yapacağım :)

      Sil
    2. Benimkisi arkadaşımıa, ablama :) destek çıkmaktan ötesi değil aslında. Sen de beni zihninde önemli bir yere koymuşsun demek. Çok çoooh teşekkürler. Sayende benim de kendime yararım oluyor. Hadi hep birlikte her şeye herkese rağmen gülücüklü kalalım...

      Sil
    3. Yorumunla güldürmeyi başardın beni. Tabii ki seninde zihninde önemli bir yere sahip olduğumu biliyorum bende haha. Birazda şımarmak mühim :)

      Sil
  5. yazmak en güzel durak yazmak insanın için de ki dışa vuramadığı cümleleri yazarak rahatlatıyor insanı. Hüzün bazen adres değiştiriyor Dilerim her daim mutlu olursun .....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep mutlu olsak sanırım mutluluğun kıymetini bilmeyiz değil mi :) Yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim :)
      Kesinlikle yazmak insanı yatıştırıyor ve büyüleyici bir şey olduğunu düşünüyorum, bu konu da kesinlikle katılıyorum sana canım :)

      Sil
  6. Hüzüne bir kaptırdın mı kurtulamıyorsun.Gözlerin her an dolacakmış gibi hissediyorsun kendimden biliyorum.Umarım istediğin her şey olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hüzün fark etmeden yakalıyor ve kıskıvrak ele geçiriyor insanın ruhunu. İnşallah Aslıcım, Rabbim yardım etsin tüm darda olan kullarına.

      Sil
  7. Adaşım sana ne oldu adaşım? Son zamanlarda üzgünsün sen sanki hep :(

    YanıtlaSil
  8. Ay paralarım onları ben,adres ver kuklamu,gidip paralayacağım.Üzmesinler benim kuzularımı,sen şimdi üzül,iyileş,sonra üzülme tamam mı :) 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh Sevda Ablam. En bir sevdiğim Ablam. İyi ki varsın. Koca bir gülümsemeyle okudum yorumunu. Gerçekten iyi ki varsın :)

      Üzülmeyeceğim hiç İnşallah :)
      Üzülmeyelim, hep mutlu olalım biz :)

      Sil
  9. arada bencillik iyidir. Gerisini koyver gitsin. Ne zaman daha iyi yazdığını düşünüyorsan o zaman yaz, varsın bencil desinler, sen kendini mutlu hissediyorsan sorun yok. :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım biraz bencil olması gerekli insanın. Çünkü karşındakini düşüne düşüne üzülüyorsun ama karşındaki seni hırpalamayı adet ediniyor.

      Doğru söylüyorsun Calimero, sanırım biraz bencil olmalıyım :)

      Sil
  10. Seni çok iyi anladığımı düşünüyorum.
    Kimse tarafından tamamen anlaşılamıyorum :(
    Sürekli bencil insanlar tarafımdan inciliyorum :(
    Mutlu olmaya çalışıyorum ama olmuyor sürekli bir şeyler ters gidiyor ve beni karamsarlaştırıyor buna rağmen yılmıyorum ancak bir türlü de kendimi düşünüyorum desemde kendimden çok başkalarını düşünüyorum ki yine üzülen ben oluyorum .
    Umarım seni doğru anlamışımdır.
    Şuana kadar beni iyi hissettiren ve beni rahatlatan en güzel yazın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum resmen şuan bulunduğum durumu izah etmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh canım benim. Beni en çok sen anladın o halde.
      Kesinlikle biraz bencil olmamız şart yoksa bizi incitmekten, kırmaktan, dökmekten asla ve asla yılmayacaklar ve bunu yaparken de gözümüzün içine baka baka gülmekten çekinmeyecekler.
      Böyle insanların karşısında dimdik ayakta durmamız gerekli.
      Her şeye rağmen mutlu olmalıyız Esracımm :)

      Sil
  11. Kukla ya ne yazık ki herkes bencil olmuş biz başkalarını düşündükçe onlar inadına inadına yaralamaya devam ediyorlar. O yüzden mutluluğumuzun bozulmaması için bazen bencil olmamız lazım.

    Önceden o kadar çok şeyi takıyordum ki kafama insanların nasıl bu kadar acımasız olduklarına filan ne zaman boşvermeye ve insanları o şekilde kabullenmeye başladım o zaman kafam rahatladı. Artık yokmuşlar gibi görüyorum rahatlıyorum belki kendimi kandırma yöntemi ama şimdilik iyi geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kendini kandırma yöntemi değil galiba, aslında onlar zaten bizim için var olmalılar. Gerçekten harika bir felsefe Gözdecan :)

      Hayırsız arkadaşını unutmayıp hep yanında olduğun için teşekkür ederim :)

      Sil
  12. bende bu konuda çok yara almış her defasında bencil olacağım demiştim.. senelerdir bunu başarmaya çalışıyorum ve daha yeni yeni kendimden ödün vermemeye başladım, başkaları tarafından yara aldığımı gördükçe canım yanmıştı, gerçekten bencil davranmaya çalış bazı konularda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, olunmalı. Çünkü kırmak istemediğin insanlar, senin canını okumada çoğu zaman bir numaralar...

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)