Age Of Youth 2 Kore Dizisi İncelemesi 2017




Age Of Youth 2 Kore Dizisi İncelemesi 2017

Merhaba,

Geçen sene 1. sezonuyla karşımıza çıkmıştı bu sıcacık dizi.(1. sezon yorumum için tıktık). Malum Kore Dizileri genel itibariyle 1 sezon olduğu için, dizinin 2. sezonunun çıkması beni çok sevindirdi ve şaşırttı.

1. sezon gerçekten güzeldi. Seyirciye pembe bir gözlükle bakmaları gereken bir hayat değil, gerçek bir hayat sunuyordu. 2. sezonda bu şekilde devam etti.

Dizimizin birkaç karakteri değişti, diziye dahil olanlar olduğu gibi çıkanlar da oldu. Şöyle ki;



Yoo Eun Jae karakteri değişti. Ben bu değişimi pek sevmeyen taraflardan biriyim. Çünkü esas kızımız aslında sessiz, sakın ve biraz somurtkandı. Diziye bu sezon dahil olan kızımız ise daha güleryüzlüydü, bu durum seyirci de çelişki uyandırdı.



Dizimizin bu sezonunda olmayan ama konuk oyuncu olarak yer yer Kang Yi-Na karakterini görmek beni çok mutlu etti. Daha fazla görünmesini çok isterdim ama olmadı. Dizi de 3 kere rastgeldik. Üçünde de çok tatlıydı. İlk bölümde de harika bir oyunculuk sergiledi.





Bu arada eve Jo Eun isminde bir kız taşındı. Maskulen tarzıyla dikkat çekti. Eve geliş sebebi ise, kütüphaneden aldığı bir kitabın içinde bir mektup bulmasından kaynaklıydı. Mektup hiç gönderilmemişti ama gönderilecek olsa muhakkak bu adrese gönderilecekti. İşte kızımız bu nefret dolu mektubun kime yazıldığını merak ettiği için eve taşınma kararı aldı.





Song Ji Won'un hikayesi de şüphesiz efsaneler arasındaydı. Dizinin finalini de bu son getirdi, gerçekten çok etkileyiciydi.



Ben bu sezonu da bayıla bayıla izledim. Dizi de bir çok konu hava da kaldı. Muhtemelen 3. sezonu gelecek. Sabırsızlıkla bekliyoruz...
Görüşmek üzere




8 comments

  1. Sonu sanki üçüncü sezon olacak gibiydi umarım olur :) bende eski eun jeeyi seven taraftayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar görüşürüz filan dediler. Bende 3. sezonun olacağını ümit ediyorum bu yüzden :)

      Kesinlikle, eski Eun Jae daha iyiydi :)

      Sil
  2. Tipleri birbirinden ayırabilsem izlerdim ama ? :) Kafam karışıyor...

    YanıtlaSil
  3. Gözün alışkın olmayabilir. Alıştıkça ayırt edebiliyor insan :)

    YanıtlaSil
  4. Yeni Eun Jae çok gıcıktı , resmen sahnelerinde sinir krizi geçirdim hem karakteri değişmiş hem kız , birde kızın oyunculuğu vasat bile denemeyecek bir seviyedeydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karakteri çıkarsalar daha iyiymiş ama böyle bir yolu tercih etmişler.İsabetli bir karar olmamış gerçekten. :(

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)