Evlilik Hazırlıkları : Beyaz Eşya Seçemezken Ben..


Evlilik Hazırlıkları : Beyaz Eşya Seçemezken Ben..


Selamün Aleyküm,


Şu sıralar biraz yoğunuz. Biliyorsunuz ki Mart sonunda Ötv indirimi bitiyor. Bizde fırsattan istifade bu indirimlerden yararlanalım dedik. Gerçi şimdi bile eşyalar ateş pahası.

Geçen günlerde beyaz eşya araştırması yapmak üzere bir takım beyaz eşya firmalarının yolunu tuttuk. Ancak kafamız çok karıştı. Yakın çevremize sorduğumuz da ise birinin iyi dediği şeye, diğeri kötü dediği için kafamız daha da karıştı. Öncelikle Profilo ve Beko'ya gittik, iyi bir indirim aldık. Sonra Beko'nun çok iyi olmadığını söylediler.
Profilo bayisini de pek sevmediğimiz için bu iki markayı kafamızda eledik.

En son Siemens ve Bosch markalarına baktık. Fiyatlar biraz pahalı geldi bize. Ama yine de kaliteli olsun diyerek Bosch'a karar vermiştik ki, Profiloyla Bosch parçalarının aynı fabrikadan çıktığını öğrendik.

Yani yine kafamız karıştı.

Bu konuda bilgisi olan var mı?

Selametle...

2 comments

  1. Özellikle bulaşık makinesi alacaksanız bosh markalarda makine beyni altta oluyor.Su sızdırması olduğu zaman makine beyni zarar görüyor.Boshun bulaşık makinesini tavsiye etmem.Bulaşık için ideali Arçelik.Çamaşır makinesinde ise boşh al derim çamaşır makinesinde sorun yok.Buz dolabına gelince nofrost al DERİM.beko markası da buzdolabı bakımından iyi.
    Eğer eko paket düşünüyorsan yine de siz bilirsiniz.Bazen 3 su bir arada ekonomik oluyor.
    Bize gelince her markanın eşyası var bunu bozula bozula deneyimlerle elde ettik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anladım canım. Arçelik eskisi gibi değil diyorlar. Şimdilik kafamızda 3 lü paket almak var. Bakalım hayırlısı olur İnşallah :)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)