Evlilik Hazırlıkları: Sonunda Beyaz Eşya Alabildik :)


Selamün Aleyküm,

En son yazımda beyaz eşya bunalımlarımdan bahsetmiştim. Beyaz eşya seçimi bizim için pek kolay olmadı.
Ama sonunda alabildik.

Öncelikle kafamızda birkaç markayı belli sebeplerden dolayı eledik. Mesela Arçelik'i eskisi gibi kaliteli olmadığından, Beko'yu ise çevremizdeki kullanıcı yorumlarından.
Gel gelelim elimizde Bosch, Siemens ve Profilo kaldı.
İçlerinde en uygun fiyatlı Profilo olduğu için, fiyat ve performans bakımından Profilo markasının bizim için uygun olacağını düşündük ve almaya karar verdik. Ancak ben Profilo ürünlerini yakından görmediğim için biraz şüphe içindeydim. O yüzden bir mağazanın yolunu tuttuk.

İlk önce Bosch, sonra Profilo mağazasındaki ürünlere baktık. Tabii Bosch ürünlerinden sonra Profilo ürünlerini görünce pek beğenmedim. Profilo'nun dış kaplaması Bosch'a nazaran daha az kaliteli duruyordu. Bosch ben kaliteliyim diye bağırıyordu. Ürünler daha kullanışlı gibi geldi. Örneğin: Bosch bulaşık makinesinde asansör sisteminin olması ancak Profilo'nun ürününde olmaması gibi. Hal böyle olunca Bosch alalım diyerek ani bir karar verdik.

Fiyat araştırması yaptıktan sonra da, iyi bir fiyata ürünleri temin etmiş olduk. Ürünler Eylül ayına kadar mağazanın deposunda duracak. Sonrasında ise ürünleri kullanmaya başlayacağız İnşallah.

Seçtiğim ürünler ise şöyleydi:

Çamaşır Makinesi: Benim için çamaşır makinesinin 9 kg olması ve A+++ olması önemliydi. 1000 veya 1200 devir olabilirdi. Biz ise 1200 devir olanında karar kıldık. Çamaşır makinesinde griyi değil, beyazı tercih etmek istedim.



Bulaşık Makinesi: 4 programlı A+ gri renkli, üst raf ayarlanabilir bir bulaşık makinesi aldık.



Buzdolabı: Budolabı seçiminde litresine ve enerji sarfiyatına göre bir karar verdik. Kombi tipi buzdolabı hoşumuza gittiği için bu şekilde olmasını istedik.



Selametle..

2 comments

  1. sevindim senin adına canım benim hayırlı uğurlu olsun inşallah şimdiden güle güle kullan İnşallah sevgiler 😊🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. İnşallah. Allah razı olsun :)

      Sil

Fikirlerinizi önemsiyorum,
Lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın :)